FAQ

Home/FAQ

 

Veel gestelde Après Skistok vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet onder? Neem dan gerust contact met ons op via info@apresskistok.nl.

Wij hebben onlangs inderdaad een nieuwe website ontwikkeld. Dit omdat we in de toekomst nog meer producten willen gaan verkopen en de website www.apresskistok.nl niet voldoende zeggend meer is. Voorlopig blijven beide websites in de lucht, maar in de toekomst zal www.apresski-store.com de website zijn waar onze producten verkocht worden.

Wij streven ernaar jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Normaal gezien zijn onze levertijden voor Nederland 1-2 werkdagen, voor België 2-3 werkdagen en de rest van Europa binnen 5 werkdagen. Bij 99% van de bestellingen halen wij de door ons genoemde levertijd, echter kan het drukke periodes gebeuren dat de post enige vertraging heeft en helaas hebben wij hier geen invloed op.

Onze website beschikt over een SSL certificaat (uw gegevens worden hierdoor beveiligd/versleuteld), dus u kunt hier met een gerust hart veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard, Bancontact, SOFORT Banking, KBC/CBC Payment, Belfius Direct Net, of via overschrijving.

De Après Skistok, ook wel bekend als schnaps pole, drank skistok, liquor pole, is de ultieme gadget voor jouw wintersport vakantie. De Après Skistok is een skistok met drank reservoir, waardoor de flacon overbodig wordt en je extra ruimte in je ski jas overhoudt. Après ski op het hoogste niveau!

De Après Skistok heeft de looks, het gevoel en de comfort van een typisch skistok, maar vanuit het bovenste deel van beide skistokken krijg je toegang tot een reservoir waar je alcoholische drank in kunt doen. Perfect voor de après ski! De flacon wordt hierdoor overbodig en je houdt extra ruimte in je ski jas over.

We hebben een maten tabel gemaakt met een indicatieve richtlijn, zodat jij de juiste lengte kiest en tijdens de wintersport niet voor verrassingen komt te staan.

Eigen Lengte Lengte skistok Prijs
163 – 169 cm 115 cm € 54.50
170 – 177 cm 120 cm € 54.50
178 – 184 cm 125 cm € 54.50
185 – 190 cm 130 cm € 54.50
191 – 198 cm 135 cm € 54.50

Wanneer u de Après skistok heeft besteld in de verkeerde lengte, kunt u ze binnen 14 dagen ruilen in ons magazijn.Indien dit niet gewenst is, kunnen wij ze ook verzenden en worden er kosten voor in rekening gebracht.

De Après skistok heeft een volume van +/-150 mL (per skistok), voor de soepele bochtjes.

Ons advies is om de Après Skistok na iedere vakantie grondig te spoelen met zeep en warm water. Voor de extra hygiëne tijdens de vakantie is het raadzaam om aan het einde van iedere skidag even het reservoir door te spoelen.

Dit betekent dat het product waarschijnlijk elk moment bij ons binnen kan komen, alleen niet direct op voorraad ligt. Hierdoor kan het gebeuren dat het product niet binnen 2, maar als het goed is binnen 5 werkdagen bij jou in huis is.

Wij zijn onderdeel van www.drank-gadgets.nl en hier kun je nog veel meer leuke gadgets vinden. Constant zijn wij aan het zoeken naar de leukste gadgets, dus hou deze website zeker in de gaten…ook als je van carnaval houdt!

Op het gebied van neon zijn we ook actief zie: www.neonproducts.nl

Hiernaast hebben wij nog een bedrijf in innovatieve vluchtwegaanduidingen. www.betalight.nlwww.vluchtwegaanduidingen.nl

 

Wij bevelen aan om de Après Skistok enkel te vullen met alcohol. Niet alleen omdat het product zich ideaal leent voor de après ski, maar ook omdat niet-alcoholische dranken naar alle waarschijnlijkheid zullen bevriezen en de kans groot is dat je je rond of onder het vriespunt zal bevinden.

Translate »